Broekboomstraat 31A, in Lichtenvoorde Terug naar overzicht

Kenmerken

Prijs:
€ 94.000,- v.o.n.
Postcode:
7131DV
Ligging:
aan rustige weg
Soort bouw:
bestaand


Download brochure


Deel deze woning op:  
 • [ { "address": "Broekboomstraat 31A", "zipcode": "7131DV", "city": "Lichtenvoorde" } ]
 • Zelf je nieuwe woning bouwen? Hof van St Eloy in Lichtenvoorde geeft je letterlijk de ruimte om je eigen droomhuis te realiseren.

  Trek de stoute schoenen aan en ontwikkel je eigen woning. Hof van St Eloy biedt je namelijk de unieke mogelijkheid te wonen in alle rust en ruimte, met alle voorzieningen binnen handbereik. Hof van St Eloy, een nieuwe wijk in het centrum van Lichtenvoorde, nabij de Broekboomstraat, kenmerkt zich namelijk door een kleinschalig karakter en is opgezet in de vorm van een binnenplaats met een eigen identiteit en sfeer.

  Het plan bestaat volledig uit grondgebonden woningen omringd met groen en voldoende parkeergelegenheid. Op Hof van St Eloy vind je rust en ruimte, de voorzieningen van het dorp, goede scholen en sportvoorzieningen binnen loop- of fietsafstand. In het plan worden (maximaal) 7 nieuwe woningen gerealiseerd. Hof van St Eloy is geschikt voor vrijstaande en 2-onder-1 kapwoningen woningen en biedt flexibiliteit voor zowel starters, doorstromers als voor gezinnen.

  De verschillende bouwkavels worden aangeboden met de nadruk op waar het bij particuliere kavels om gaat: een droomhuis realiseren dat perfect aansluit bij jouw eigen wensen. Je maakt, samen met de architect, je eigen ontwerp en je kiest zelf een aannemer. Je kunt zelf bouwen óf samen met anderen. Maar ook als je liever kiest voor een kant-en-klare oplossing dan biedt Hof van St Eloy goede mogelijkheden. Je kunt in overleg met de ontwikkelaar van het plan namelijk ook kiezen voor een sleutelklare oplossing.

  Het aanbod in Hof van St Eloy bestaat uit 7 kavels in verschillende prijsklassen voor mensen met uiteenlopende woonwensen. De kavels variëren in grootte van circa 337 m² tot ruim 538 m². Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om vrijstaand te bouwen, maar 2 onder 1 kap woningen behoren ook tot de mogelijkheden. De prijzen van de kavels beginnen bij € 85.000,- V.O.N. (vrij op naam), exclusief BTW. Bezoek de projectpagina voor meer informatie (zie brochure).
 • Meer informatie of afspraak tot bezichtigen

  Onderstaand kunt u uw eventuele vragen stellen of geef hier uw voorkeurs data en tijd voor een bezichtiging aan:

   
   
  Versturen
 • Stuur deze woning door

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:

   
  Versturen

VOLG ONS:

©2016 Pillen Makelaardij en Assurantien     Site door OGonline     Disclaimer