Aankoopbegeleiding

Een woning kopen?

Na een korte of misschien wel lange zoektocht heeft u uw droomhuis gevonden. En nu? Hoe is de bouwtechnische staat, is de vraagprijs een koopprijs of zijn er onderhandelingsmogelijkheden. Hoe komt u daar achter en wat is een zinvol openingsbod. Jammer als u te hoog begint. Biedt u te laag, dan zal de verkopende partij er niet op ingaan waardoor uw onderhandelingspositie verslechtert. En als u heeft gekocht, wie controleert de koopovereenkomst op mogelijke valkuilen?

Aankoopbegeleiding

U begrijpt het al, niet iedereen is in de wieg gelegd om goed te onderhandelen en zo de bodemprijs boven tafel te krijgen. Ook is het niet vreemd dat u eigenlijk niets met alle juridische regeltjes rond onroerend goed te maken wilt hebben. U wilt uw droomhuis voor een marktconforme prijs en daarna plezierig wonen…en de rest is voor u bijzaak.

Bij de aankoop van een woning kunt u zich laten begeleiden door een makelaar. Als u met Pillen makelaars in zee gaat, weet u dat uw zaken uitstekend worden behartigd. Onze makelaars zijn deskundig, betrouwbaar en door de zeer persoonlijke benadering hebben zij altijd oog voor uw specifieke situatie. Onze makelaars zijn dan ook een prettige partner tijdens het aankooptraject.

Contact opnemen

Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

photo

Werkzaamheden op maat

Steeds vaker merken we dat de woningkoper maatwerk wil bij de aankoop van een woning. De één wil graag volledige begeleiding, de ander kan gewoon een aantal zaken zelf. Onze makelaars kunnen iedereen van dienst zijn en spreken haarfijn af welke werkzaamheden wel en welke werkzaamheden niet door de makelaar worden uitgevoerd. Vanzelfsprekend weet u vooraf ook wat een en ander gaat kosten.

Neem voor meer informatie contact op met aankoopbegeleider Jan Herman Elfers via het contactformulier.