Verzekeringen & Pensioen

Zeker

Bij Pillen Assurantiën bent u al meer dan 60 jaar zeker van alle zorg en aandacht. Opdrachtgevers worden met verstand én gevoel terzijde gestaan. Onze persoonlijke, maar discrete werkwijze bevalt velen. Bij de adviseurs van ons kantoor zijn alle verzekerings- en financieringsvraagstukken in vertrouwde handen. Onze werkwijze kenmerkt zich door een hoge vakbekwaamheid in combinatie met een persoonlijke band met de relaties. Wij kennen onze klanten en voelen de verantwoordelijkheid voor de belangen die zij aan ons toevertrouwen. Profiteer ook van onze gedegen aanpak en kennis van zaken en neem nog vandaag contact met ons op.

Van Waarde

Onze vakbekwame en goed opgeleide adviseurs beschikken over ruime ervaring. De advisering en begleiding op het gebied van assurantiën en financieringen is bij onze adviseurs dan ook in goede en vertrouwde handen. U profiteert van onze gedegen werkwijze en kennis van zaken. Met het juiste advies kunt u immers geld besparen of juist verdienen.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij of bank. U weet dus zeker dat u te maken heeft met een zelfstandig en onafhankelijk kantoor, dat met (bijna) alle verzekeringsmaatschappijen zaken kan doen. Daarom geven wij u altijd een objectief en op maat gesneden advies. Alles volledig afgestemd op uw persoonlijke- of bedrijfssituatie.

verkoopbegeleiding

Voor particulieren

Bij Pillen Assurantiën bent u al meer dan 60 jaar zeker van alle zorg en aandacht. Opdrachtgevers worden met verstand én gevoel terzijde gestaan

Lees meer

verkoopbegeleiding

Zakelijk

Als ondernemer wilt u exact weten welke verzekeringen voor uw bedrijf zinvol of overbodig zijn.

Lees meer

verkoopbegeleiding

Schade melden

Om u snel van dienst te kunnen zijn, kunt u de schade direct online aan ons melden door het formulier op deze pagina in te vullen.

Lees meer

verkoopbegeleiding

Pensioen

Wij kunnen u op maat gemaakte oplossingen bieden waarvan u een maximaal rendement kunt verwachten.

Lees meer