Bedrijfsmakelaar

Pillen bedrijfsmakelaardij

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige bedrijfsmakelaar? Wij staan klaar om u te helpen bij al uw zakelijke vastgoedbehoeften. Ons ervaren team van bedrijfsmakelaars heeft uitgebreide kennis van de commerciële vastgoedmarkt en biedt op maat gemaakte oplossingen voor verhuur, verkoop en aankoop van bedrijfsruimtes. Of u nu een kantoor, winkel, magazijn of ander zakelijk pand zoekt, wij begeleiden u bij elke stap van het proces en streven ernaar om uw zakelijke doelen te verwezenlijken. Met ons uitgebreide netwerk en onze grondige marktkennis kunnen we u voorzien van waardevol advies en zorgen voor een succesvolle transactie die aan al uw zakelijke behoeften voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw zakelijk vastgoed.

Actuele kennis

De vastgoedmarkt is dynamisch, (her)ontwikkelingen staan niet stil. Wij beschikken over een database met alle mutaties en vastgoedtransacties in de regio. De actuele marktsituatie kan daardoor snel duidelijk en inzichtelijk worden gemaakt.

Wij adviseren particulieren, beleggers, ontwikkelaars en overheden desgewenst over ontwikkelingsmogelijkheden. Een brede relatiekring van beleggers, ontwikkelaars en zowel landelijk als regionaal werkende bouwbedrijven kan op onze voorzet leiden tot nieuwbouwinitiëring. Denkt u verder aan juridische adviezen op rechtsgebieden zoals ruimtelijk ordeningsrecht, huurrecht en milieurecht.

Beschikt u over een (interessante) kavel of een juridische casus, schroom niet om discreet en informeel een van onze adviseurs erbij te betrekken. Wij zijn er voor u.

 

Contact opnemen

Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

photo

NVM Makelaar

Bij Pillen werken gecertificeerde makelaars die zijn ingeschreven in het Register Bedrijfsmatig Vastgoed van de Stichting VastgoedCert. Het keurmerk staat voor de deskundigheid en vakbekwaamheid van de individuele makelaars en taxateurs. Daarnaast zijn onze makelaars aangesloten bij de vakgroep NVM Business van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM.