Zakelijk/Advisering

Pillen bedrijfsmakelaardij

De bedrijfsmakelaars van Pillen adviseren en bemiddelen op het gebied van commercieel onroerend goed (kantoren, bedrijfspanden, winkels en logistieke objecten). Daarbij leggen zij een grote inventiviteit aan de dag in het zoeken naar oplossingen voor situaties waar de opdrachtgever mee te maken heeft of mogelijkerwijs mee te maken krijgt. De specifieke doelstellingen en wensen van de opdrachtgever zijn bij dit proces richtinggevend. Onze makelaars nemen ruimschoots de tijd om zich in te leven in wat de ondernemer beweegt. Zij vinden het belangrijk om te weten wat er speelt in de betreffende organisatie en branche. Door grondig en breedvoerig onderzoek vooraf, wordt niets aan het toeval overgelaten. Op bijzonder kritische en deskundige wijze worden zaken als huurcontracten, eigendomsakten, splitsingsakten, fiscale en juridische kwesties, bestemmingsplannen, onderhoudssituatie en bodemgesteldheid beoordeeld. Waar nodig fungeert ons kantoor als intermediair naar overheden en andere betrokken instanties. De deskundigheid die bij al deze zaken vereist is, wordt met grote regelmaat op peil gehouden via NVM- en andere opleidingen.

NVM Makelaar

Bij Pillen werken gecertificeerde makelaars die zijn ingeschreven in het Register Bedrijfsmatig Vastgoed van de Stichting VastgoedCert. Het keurmerk staat voor de deskundigheid en vakbekwaamheid van de individuele makelaars en taxateurs. Daarnaast zijn onze makelaars aangesloten bij de vakgroep NVM Business van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM.

Contact opnemen

Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

photo

Betrokken

Van een NVM-makelaar mag u iets extra's verwachten. U zoekt namelijk niet zomaar een makelaar. U zoekt een betrouwbare makelaar. Eén met hart voor de zaak. Een deskundige makelaar. Eentje met een flinke dosis ervaring in aankoop, verkoop, huur, verhuur, en de waardering van bedrijfsmatig onroerend goed. Een hartelijke makelaar ook alstublieft.. ...dan zoekt u een Pillen Makelaar.

Advisering

De vastgoedmarkt is dynamisch, (her)ontwikkelingen staan niet stil. Wij beschikken over een database met alle mutaties en vastgoedtransacties in de regio. De actuele marktsituatie kan daardoor snel duidelijk en inzichtelijk worden gemaakt.

Wij adviseren particulieren, beleggers, ontwikkelaars en overheden desgewenst over (ontwikkelings)mogelijkheden. Een brede relatiekring van beleggers, ontwikkelaars en zowel landelijk als regionaal werkende bouwbedrijven kan op onze voorzet leiden tot nieuwbouwinitiëring. Denkt u verder aan juridische adviezen op rechtsgebieden zoals ruimtelijk ordeningsrecht, huurrecht en milieurecht.

Beschikt u over een (interessante) kavel of een juridische casus, schroom niet om discreet en informeel een van onze adviseurs erbij te betrekken. Wij zijn er voor u.

Als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan eens vrijblijvend contact op met onze makelaars.