Makelaardij

Zeker van waarde...

Welkom bij Pillen Makelaardij en Assurantiën, uw vertrouwde partner in de makelaardij. Met onze uitgebreide kennis en expertise in de vastgoedmarkt staan wij klaar om u te begeleiden bij al uw vastgoedtransacties. Of u nu op zoek bent naar uw droomwoning, uw woning wilt verkopen of advies nodig heeft over investeringen in vastgoed, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Ons team van deskundige makelaars biedt een persoonlijke en klantgerichte aanpak, waarbij uw tevredenheid altijd voorop staat. Met ons uitgebreide netwerk en onze grondige marktkennis kunnen wij u voorzien van waardevol advies en de beste deals realiseren. Wij streven naar transparantie, betrouwbaarheid en uitstekende service, en doen er alles aan om uw vastgoeddromen werkelijkheid te maken.

In het onderstaande menu kunt u meer informatie vinden. Staat de gevraagde informatie er niet bij? Neem dan gerust contact met ons. 

verkoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Na een korte of misschien wel lange zoektocht heeft u uw droomhuis gevonden. En nu? 

Lees meer

verkoopbegeleiding

Verkoopbegeleiding

Onze persoonlijke, maar discrete werkwijze bevalt velen. Profiteer ook van onze gedegen aanpak en kennis van zaken.

Lees meer

verkoopbegeleiding

Taxaties

Of u nu koper of eigenaar bent, op een gegeven moment is het belangrijk te beschikken over een realistisch waardeoordeel.

Lees meer

verkoopbegeleiding

Zakelijk/Advisering

De bedrijfsmakelaars van Pillen adviseren en bemiddelen op het gebied van commercieel onroerend goed zoals kantoren, bedrijfspanden, winkels en logistieke objecten.

Lees meer

waardebepaling

Waardebepaling

Plannen om te verhuizen? Met een realistische waardebepaling van uw huidige woning krijgt u inzicht in de haalbaarheid van uw wensen.

Lees meer

zoekservice

Zoekservice

Hoe wilt u wonen? Onze zoekservice is een eenvoudige manier om uw ideale koopwoning te vinden.

Lees meer