Makelaardij

Zeker

Bij Pillen Assurantiën bent u al meer dan 60 jaar zeker van alle zorg en aandacht. Opdrachtgevers worden met verstand én gevoel terzijde gestaan. Onze persoonlijke, maar discrete werkwijze bevalt velen. Bij de adviseurs van ons kantoor zijn alle verzekerings- en financieringsvraagstukken in vertrouwde handen. Onze werkwijze kenmerkt zich door een hoge vakbekwaamheid in combinatie met een persoonlijke band met de relaties. Wij kennen onze klanten en voelen de verantwoordelijkheid voor de belangen die zij aan ons toevertrouwen. Profiteer ook van onze gedegen aanpak en kennis van zaken en neem nog vandaag contact met ons op.

Van Waarde

Onze vakbekwame en goed opgeleide adviseurs beschikken over ruime ervaring. De advisering en begleiding op het gebied van assurantiën en financieringen is bij onze adviseurs dan ook in goede en vertrouwde handen. U profiteert van onze gedegen werkwijze en kennis van zaken. Met het juiste advies kunt u immers geld besparen of juist verdienen.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij of bank. U weet dus zeker dat u te maken heeft met een zelfstandig en onafhankelijk kantoor, dat met (bijna) alle verzekeringsmaatschappijen zaken kan doen. Daarom geven wij u altijd een objectief en op maat gesneden advies. Alles volledig afgestemd op uw persoonlijke- of bedrijfssituatie.

verkoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Na een korte of misschien wel lange zoektocht heeft u uw droomhuis gevonden. En nu? 

Lees meer

verkoopbegeleiding

Verkoopbegeleiding

Onze persoonlijke, maar discrete werkwijze bevalt velen. Profiteer ook van onze gedegen aanpak en kennis van zaken.

Lees meer

verkoopbegeleiding

Taxaties

Of u nu koper of eigenaar bent, op een gegeven moment is het belangrijk te beschikken over een realistisch waardeoordeel.

Lees meer

verkoopbegeleiding

Zakelijk/Advisering

De bedrijfsmakelaars van Pillen adviseren en bemiddelen op het gebied van commercieel onroerend goed  zoals kantoren, bedrijfspanden, winkels en logistieke objecten.

Lees meer

waardebepaling

Waardebepaling

Plannen om te verhuizen? Met een realistische waardebepaling van uw huidige woning krijgt u inzicht in de haalbaarheid van uw wensen.

Lees meer

zoekservice

Zoekservice

Hoe wilt u wonen? Onze zoekservice is een eenvoudige manier om uw ideale koopwoning te vinden.

Lees meer