Verkoopbegeleiding

Verkoop

Bent u van plan uw woning te verkopen? Bij Pillen Makelaardij en Assurantiën bieden wij professionele verkoopbegeleiding om u te helpen bij een vlotte en succesvolle verkoop. Ons deskundige team van makelaars staat klaar om u door het gehele verkoopproces te begeleiden en ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw vastgoedinvestering haalt.

Wij ontzorgen u!

Wanneer u kiest voor onze verkoopbegeleiding, zetten wij onze kennis en expertise in om uw woning optimaal te presenteren aan potentiële kopers. We beginnen met een waardebepaling van uw woning, waarbij we rekening houden met de huidige marktomstandigheden en vergelijkbare verkopen in de omgeving. Op basis hiervan stellen we een realistische verkoopprijs vast die uw kansen op een succesvolle verkoop maximaliseert.

Vervolgens zorgen we voor een effectieve marketingstrategie om uw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. We maken professionele foto's, schrijven aantrekkelijke teksten en plaatsen uw woning op relevante online platforms en sociale media. Daarnaast maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze contacten in de vastgoedsector om uw woning te promoten bij geïnteresseerde kopers.

Wanneer potentiële kopers zich melden, nemen wij de taak op ons om de bezichtigingen te plannen en te begeleiden. Onze makelaars kennen uw woning door en door en zijn in staat om de sterke punten ervan te benadrukken en eventuele vragen van geïnteresseerden te beantwoorden. We houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang en feedback van potentiële kopers, zodat u altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

Zodra er een koper is gevonden, nemen wij de onderhandelingen voor onze rekening om ervoor te zorgen dat u de beste verkoopprijs en voorwaarden krijgt. We zorgen voor een zorgvuldige afhandeling van het verkoopcontract en begeleiden u door het gehele proces.

Contact opnemen

Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

photo

Persoonlijke aanpak

Bij Pillen Makelaardij en Assurantiën begrijpen we dat de verkoop van uw woning een belangrijke stap is. Daarom streven we naar een persoonlijke aanpak, waarbij uw wensen en behoeften altijd centraal staan. We luisteren met aandacht naar uw doelen en streven ernaar om deze te realiseren met onze expertise en toewijding.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die u helpt bij de verkoop van uw woning, neem dan contact op met Jan Herman Elfers via het contactformulier. Wij staan klaar om u te ondersteunen en uw verkoopproces soepel te laten verlopen.