Verkoopbegeleiding

Een woning verkopen?

Uw huis verkopen is een ingrijpende gebeurtenis. Er spelen ongetwijfeld veel verschillende vragen door uw hoofd. Wat is mijn huis waard? Hoe bereik ik geïnteresseerden? Hoe verloopt de prijsonderhandeling?

Verkoopbegleiding

Bij het beantwoorden van deze vragen bent u op zoek naar zekerheid, duidelijke taal en ervaren vakmanschap. Precies datgene wat onze makelaars u te bieden hebben! 
Om u een duidelijk inzicht te geven in onze werkwijze hebben wij een stappenplan ontwikkeld. Samen met u wordt bepaald hoe de woning optimaal op de woningmarkt kan worden aangeboden.

Daarnaast zorgen wij voor een juiste presentatie van uw woning alle relevante informatie. Bezichtigingen worden in principe altijd begeleid door de makelaar, die alles van uw woning weet. Bij de prijsonderhandeling zetten wij al onze marktkennis en onderhandelingservaring in om voor u een maximaal verkoopresultaat te realiseren.

Dat onze kwaliteitsgerichte aanpak aanslaat, blijkt uit het feit dat wij vele woningbezitters al jaren tot onze vaste klanten mogen rekenen

Contact opnemen

Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

photo

Werkzaamheden op maat

Steeds vaker merken we dat de woningkoper maatwerk wil bij de aankoop van een woning. De één wil graag volledige begeleiding, de ander kan gewoon een aantal zaken zelf. Onze makelaars kunnen iedereen van dienst zijn en spreken haarfijn af welke werkzaamheden wel en welke werkzaamheden niet door de makelaar worden uitgevoerd. Vanzelfsprekend weet u vooraf ook wat een en ander gaat kosten.

Neemt u voor meer informatie over onze aankoopbegeleiding of voor onze aankoopbrochure gerust contact met ons op.