Taxaties

Onroerend goed taxeren

Of u nu koper of eigenaar bent van onroerend goed, op een gegeven moment is het belangrijk te beschikken over een realistisch waardeoordeel van een terzake deskundige.

Onze makelaars weten van waarde

En helaas kent onroerend goed verschillende waarden. Daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om een woning, bedrijfspand of een perceel grond. Onderhandse verkoopwaarde, huurwaarde, herbouwwaarde, executiewaarde. Voor elk doel is er een andere waarde. Zo vindt de bank de marktwaarde belangrijk, voor de opstalverzekering praat men over herbouwwaarde en de Belastingdienst gebruikt de waarde in het economisch verkeer.

Onze makelaars zijn van oudsher specialist in het bepalen van de waarde van onroerende goed. Zij hebben een brede ervaring in het taxeren van grond en panden en doen dat voor diverse opdrachtgevers o.a. particulieren, financierings- en verzekeringsmaatschappijen, beleggers en ondernemers. Dat onze kwaliteitsgerichte aanpak aanslaat, blijkt uit het feit dat wij vele woningbezitters al jaren tot onze vaste klanten mogen rekenen.

Contact opnemen

Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

photo

NWWI taxatie opdracht

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

U kunt nu online een nwwi taxatie bij ons aanvragen. Onze makelaars nemen dan direct contact met u op.