Taxaties

Taxaties

Bij Pillen Makelaardij en Assurantiën bieden we professionele taxatieservices die u helpen bij het verkrijgen van een nauwkeurige waardebepaling van uw vastgoed. Of het nu gaat om de verkoop, aankoop, financiering of juridische doeleinden, onze ervaren taxateurs leveren betrouwbare en onafhankelijke taxatierapporten.

We houden rekening met verschillende factoren, zoals locatie, staat van onderhoud, vergelijkbare verkopen en marktomstandigheden, om een realistische en objectieve waarde te bepalen. Een professioneel taxatierapport kan u helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen met betrekking tot uw vastgoed. Het kan dienen als een solide basis voor onderhandelingen, het verkrijgen van financiering, het vaststellen van de juiste verkoopprijs of het voldoen aan wettelijke vereisten.

Onze taxateurs zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw taxatieaanvraag, waarbij we nauw samenwerken met u om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We streven naar transparantie en duidelijkheid gedurende het hele proces, zodat u volledig geïnformeerd bent over de waardebepaling van uw vastgoed.

Of u nu een particuliere eigenaar, een vastgoedbelegger of een financiële instelling bent, bij Pillen Makelaardij en Assurantiën kunt u rekenen op betrouwbare taxatiediensten die voldoen aan hoge professionele standaarden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen met een nauwkeurige en waardevolle taxatie van uw vastgoed.

Contact opnemen

Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

photo

NWWI-taxatie opdracht

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

U kunt nu online een nwwi taxatie bij ons aanvragen, via onderstaande link kunt u een online formulier invullen. Onze makelaars nemen dan direct contact met u op.

Taxatie aanvragen