Over ons

Over Pillen Makelaars en Assurantien

Pillen Makelaardij en Assurantiën staat al meer dan 60 jaar bekend als een deskundige en betrouwbare adviseur. U kunt bij ons terecht voor alle zaken die met onroerende zaken en financien te maken hebben, zoals makelaardij, assurantiën, hypotheken en pensioenen. Onafhankelijkheid, maatwerk en service zijn daarbij standaard. De RegioBank vormt een zelfstandig onderdeel binnen onze organisatie.

Persoonlijk

Wij bedienen een groot aantal particuliere en zakelijke klanten. Met onze klanten bouwen we veelal lange termijn relaties op. Vanzelfsprekend stellen we daarbij de behoefte en persoonlijke situatie van de klant voorop. We communiceren open en eerlijk, in begrijpelijke taal. We luisteren naar onze klanten en nemen reacties en klachten serieus. Dit is voor ons de essentie van het zakendoen. In ons contact met u en bij al onze werkzaamheden voor u willen we dat u dat zo ervaart. Wij hebben het dan over een persoonlijke klik met onze klanten

Deskundig

U kunt bij ons rekenen op kundig advies. Om de continuïteit van professionele advisering te waarborgen, zijn onze adviseurs in hun adviesdiscipline gediplomeerd en werken wij continu aan het bijhouden van onze kennis en expertise. Onze organisatie voldoet aan de vakbekwaamheidseisen die door de Wet Financieel Toezicht worden gesteld.

Wie zijn wij?

esterEster Pillen

Al meer dan 20 jaar ben ik verantwoordelijk voor Pillen Assurantiën. Als onafhankelijk assurantieadviseur adviseer ik bedrijven en particulieren met veel enthousiasme over verzekeringen die passen bij de behoefte en die voorzien in de wens om een bepaald risico af te dekken.

Daarnaast adviseer en begeleid ik, als onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur, bij het aangaan van een hypotheek. Ik zoek de best passende hypotheek met een gunstige rente. Mijn vak is afwisselend en biedt meer dan voldoende uitdaging om elke keer, samen met de collega’s, net dat beetje extra te bieden zodat de klant tevreden is én blijft.

jan hermanJan Herman Elfers

Als Register makelaar en register taxateur streef ik er naar om, met een goed en gedreven team, mijn klanten zo deskundig, maar ook persoonlijk mogelijk te helpen bij de aan- of verkoop of waardering van onroerende zaken. En dat al meer dan 20 jaar. En hoewel ik als register makelaar en register taxateur breed inzetbaar ben, heeft ook de pensioenpraktijk mijn warme belangstelling.

In mijn vrije tijd sta ik vaak op het voetbalveld om de Lichtenvoordse jeugd met plezier beter te leren voetballen of geniet ik met vrienden en familie graag van een goed glas wijn. 

marianneMarianne Derksen-Kleinstapel

Binnen ons team ben ik werkzaam als medewerker binnendienst. U kunt mijn ondersteuning verwachten op het gebied van Assurantiën, RegioBank en makelaardij. 
Wat werken hier zo leuk maakt? De fijne samenwerking met mijn collega’s.
We gaan allemaal voor een optimaal resultaat. In een omgeving waar ruimte is voor ontwikkeling en je waardering ervaart voor wat je doet.

Ik zit hier super op mijn plek! Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag sporten, ben ik graag buiten en geniet ik van samenzijn met mijn gezin, vrienden en familie.

tomTom Hilderink

Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan bij een dochteronderneming van Aegon en een assurantiekantoor in Borne ben ik sinds september 2006 werkzaam bij Pillen Assurantiën en Makelaardij. Als erkend financieel adviseur houd ik mij het liefst bezig met hypotheken en vraagstukken op financieel gebied. Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht voor vraagstukken op het gebied van zowel zakelijke als particuliere schadeverzekeringen.
Buiten mijn werk breng ik mijn tijd graag door met mijn vrouw en 3 dochters of kijk ik graag series, of voetbal en Formule 1 met mijn vrienden.

Graag tot ziens bij u thuis of op ons kantoor.

ester

Annegrit Schuurmans

Sinds begin 2020 ben ik werkzaam bij Pillen Assurantiën en Makelaardij. Het 'broekie' van Pillen dus! Toch ga ik al vele jaren mee. Als assistent makelaar geef ik de voorkeur aan de makelaardij tak. Voor RegioBank klanten ben ik het eerste aanspreekpunt voor de bankzaken en de pratende geldmaat die je welgemeend een fijne dag toewenst. Heb je een vraag over hypotheken of verzekeringen? Dan verbind ik je door naar de juiste collega.

Wat je ook vraagt, samen met mijn collega's gaan wij graag voor jou aan de slag. Zodat jij zegt: `Da's weer mooi geregeld!´ Kortom: Jij blij en wij een goed gevoel. Is mijn werkdag voorbij dan fiets/rij ik goedgemutst terug naar het mooie Grolle. Een geruststellende gedachte voor de 'Lechtenvoordsen', dacht ik zo.

ester

Trudy Kempink-Kalf

Ieder bedrijf streeft naar een perfecte financiële administratie. Zo ook bij Pillen Assurantiën en Makelaardij waar ik sinds 2019 als administratief medewerkster de financiële puntjes op de i zet. De dame van het cijferwerk, zeg maar!

Omdat wij in een klein, maar hecht en gezellig team werken, schiet ik met evenzoveel plezier mijn collega’s te hulp met administratieve werkzaamheden rondom assurantiën, makelaardij en RegioBank. Is de eerste telefoonlijn bezet dan krijgt u mij aan de telefoon.

Samen werken wij aan een gezond bedrijf waar klanten een naam hebben en persoonlijk worden geholpen. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik nou zo leuk!

Contact opnemen

Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.