Over ons

over pillen makelaars

Over Pillen Makelaardij en Assurantiën

Pillen Assurantiën en Makelaardij is gebouwd op de pijlers van aandacht, deskundigheid, betrouwbaarheid en lokale betrokkenheid. We geloven dat deze kernwaarden essentieel zijn om onze klanten te voorzien van de best mogelijke service.

Aandacht

Aandacht betekent voor ons dat we luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten. We begrijpen dat het kopen of verkopen van een huis, het uitzoeken van een verzekering of het aanschaffen van financiële producten belangrijke beslissingen zijn. We willen ervoor zorgen dat onze klanten zich gehoord en begrepen voelen. Daarom nemen we de tijd om persoonlijk contact te maken, te luisteren naar wat ze nodig hebben en hun verwachtingen te overtreffen.

Deskundigheid

Onze adviseurs zijn allemaal opgeleid, we zijn experts met passie. Door scholing, cursussen en uitwisseling van kennis zijn zij up-to-date binnen het brede palet aan producten en diensten die wij bieden. We kennen de lokale markt en hebben een scherp oog voor de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten, jong of oud, deskundig advies te geven en ze volledig te ontzorgen.

Betrouwbaar

We stellen de belangen van onze klanten voorop, die doen we door eerlijk en integer te handelen en ons aan de wet- en regelgeving te houden. Daarbij houden we altijd een objectieve en professionele houding aan. We communiceren open en transparant, komen onze beloftes na en bouwen zo aan een duurzame betrouwbare relatie.

Lokale betrokkenheid

Lokale betrokkenheid is een ander belangrijk onderdeel van ons DNA. We zijn trots op onze Achterhoekse lokale gemeenschap! We kennen de regio en weten wat er speelt. We dragen een warm hart toe aan initiatieven in de buurt en ondersteunen lokale ondernemers. Door ons op deze manier te verankeren, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en bijdragen aan een levendige gemeenschap.

 

Wie zijn wij?

esterEster Pillen

Al meer dan 20 jaar ben ik verantwoordelijk voor Pillen Assurantiën. Als onafhankelijk assurantieadviseur adviseer ik bedrijven en particulieren met veel enthousiasme over verzekeringen die passen bij de behoefte en die voorzien in de wens om een bepaald risico af te dekken.

Daarnaast adviseer en begeleid ik, als onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur, bij het aangaan van een hypotheek. Ik zoek de best passende hypotheek met een gunstige rente. Mijn vak is afwisselend en biedt meer dan voldoende uitdaging om elke keer, samen met de collega’s, net dat beetje extra te bieden zodat de klant tevreden is én blijft.

jan hermanJan Herman Elfers

Als Register makelaar en register taxateur streef ik er naar om, met een goed en gedreven team, mijn klanten zo deskundig, maar ook persoonlijk mogelijk te helpen bij de aan- of verkoop of waardering van onroerende zaken. En dat al meer dan 20 jaar. En hoewel ik als register makelaar en register taxateur breed inzetbaar ben, heeft ook de pensioenpraktijk mijn warme belangstelling.

In mijn vrije tijd sta ik vaak op het voetbalveld om de Lichtenvoordse jeugd met plezier beter te leren voetballen of geniet ik met vrienden en familie graag van een goed glas wijn. 

marianneMarianne Derksen-Kleinstapel

Binnen ons team ben ik werkzaam als adviseur voor particuliere en zakelijke klanten over assurantiën. Maar u kan mijn ondersteuning ook verwachten op het gebied van RegioBank en makelaardij.

Wat werken hier zo leuk maakt? De fijne samenwerking met mijn collega’s en dat elke werkdag divers is.

We gaan allemaal voor een optimaal resultaat. In een omgeving waar ruimte is voor ontwikkeling.

Ik zit hier super op mijn plek! Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag sporten, en geniet ik van mijn gezin, vrienden en familie.

tomTom Hilderink

Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan bij een dochteronderneming van Aegon en een assurantiekantoor in Borne ben ik sinds september 2006 werkzaam bij Pillen Assurantiën en Makelaardij. Als erkend financieel adviseur houd ik mij het liefst bezig met hypotheken en vraagstukken op financieel gebied. Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht voor vraagstukken op het gebied van zowel zakelijke als particuliere schadeverzekeringen.

Buiten mijn werk breng ik mijn tijd graag door met mijn vrouw en 3 dochters of kijk ik graag series, of voetbal en Formule 1 met mijn vrienden.

Graag tot ziens bij u thuis of op ons kantoor.

Mirjam te Brake

Zo’n 30 jaar geleden begon ik met mijn eerste baan in het bankwezen. Vervolgens heb ik bij verzekeringstussenpersonen in de regio mijn kennis en ervaring met verzekeringen opgedaan.

Sinds april 2022 ben ik werkzaam bij Pillen Assurantiën en Makelaardij. Graag adviseer ik onze particuliere- en zakelijke klanten over producten als betalen, sparen, beleggen en verzekeren.
Ik vind het fijn om deel te mogen maken van team Pillen. Bij Pillen Assurantiën en Makelaardij is de baas je collega en de klant nog steeds koning.

Een kantoor met kennis van zaken, vriendelijkheid, enthousiasme en fijne collega’s om mee te werken. Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten op ons kantoor, voor een kennismaking en een passend advies. 

ester

Trudy Kempink-Kalf

Ieder bedrijf streeft naar een perfecte financiële administratie. Zo ook bij Pillen Assurantiën en Makelaardij waar ik sinds 2019 als administratief medewerkster de financiële puntjes op de i zet. De dame van het cijferwerk, zeg maar!

Omdat wij in een klein, maar hecht en gezellig team werken, schiet ik met evenzoveel plezier mijn collega’s te hulp met administratieve werkzaamheden rondom assurantiën, makelaardij en RegioBank. Is de eerste telefoonlijn bezet dan krijgt u mij aan de telefoon.

Samen werken wij aan een gezond bedrijf waar klanten een naam hebben en persoonlijk worden geholpen. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik nou zo leuk!

Contact opnemen

Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms