Hypotheekadvies

Uw woning, uw hypotheek

U overweegt, of wellicht staat uw besluit al vast, de aankoop van een appartement of woning. Voor de financiering wilt u natuurlijk de beste hypotheek.

Maar wat is de beste hypotheek? Natuurlijk die met de laagste rente, de meeste zekerheid en de grootste flexibiliteit. Maar helaas… dergelijke hypotheken bestaan niet. Hoewel in sommige reclame-uitingen wil men ons dat wel doen geloven.

Wij zijn van mening dat de beste hypotheek, de hypotheek is die het dichtste bij uw wensen, uw voorkeuren en uw mogelijkheden komt. 'Het dichtste bij.... ' betekent dat u keuzes dient te maken en daar ligt de kracht van onze hypotheekadviseurs.

Door open met u te communiceren kunnen onze hypotheekadviseurs feiten, wensen en voorkeuren inventariseren en zichtbaar maken. Door deze vervolgens op de juiste wijze te koppelen aan fiscale spelregels en producten van geldverstrekkers, zijn onze adviseurs in staat u de voor- en nadelen van de diverse keuzemogelijkheden duidelijk te maken. Zo kunt u zelf een onderbouwde keuze maken en tot een voor uw situatie meest optimale hypotheek komen.

Een hypotheek is een gecompliceerd financieel product, niet in de laatste plaats door de vele fiscale regels. Bovendien een product met meestal een lange tot zeer lange looptijd waardoor kiezen moeilijk wordt omdat u als het ware gedwongen wordt naar uw toekomst te kijken. Daarom is een open en persoonlijk gesprek belangrijk omdat het bijdraagt aan uw kijk op die eigen toekomst. Zo is bijvoorbeeld de vraag of en zo ja welk deel van de lening aflossingsvrij blijft, mede afhankelijk van uw toekomstvisie.

Onze hypotheekadviseurs vertellen u graag hoe de vork in de steel zit, hoe zaken werken en welke invloed ze op uw persoonlijke situatie hebben. Neemt u voor meer informatie gerust contact met hen op.

Contact opnemen

Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.