Boschlaan 0 ong
Lichtenvoorde

Omschrijving

LICHTENVOORDE BOSCHLAAN

UNIEK GELEGEN PERCEEL GROND IN GEBRUIK ALS (RECREATIE)TUIN

Op een prachtige locatie aan de rand van Lichtenvoorde gelegen perceel van maar liefst 4.965 m² met daarop een gebouw van circa 27 m² (met vergunning). De unieke ligging aan de fraai, met eikenbomen, omzoomde Boschlaan in het buitengebied van Lichtenvoorde, waar je fijn kunt wandelen, fietsen, recreëren en genieten van de natuur, maken het object zeer aantrekkelijk.

Het perceel is nu in gebruik als (recreatie)tuin, met fraaie bomen, beplanting en waterpartij (vijver met kikkerpoel). Het perceel is grotendeels met een aarden wal omzoomd waardoor het er sprake is van een eigen flora/fauna/habitat die in voor- en najaar aan planten en vele dieren warmte en beschutting biedt. De bestemming is 'agrarisch' waarbij het hobbymatig houden van dieren, het telen van gewassen en/of (extensieve) dagrecreatie is toegestaan. Waar vind je zoiets, dicht bij het dorp en volledig vrij?

Kerngegevens:
* perceeloppervlakte: 4.965 m²;
* gebruiksoppervlakte gebouw: ca. 27 m²;
* Het (vergunde) gebouw kan (en mag) worden aangesloten op elektra, water en riolering;
* op fietsafstand gelegen van het dorp Lichtenvoorde;
* aanvaarding in overleg;
* informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Op vrijdag 24 september en zaterdag 25 september, beide dagen van 10.00 uur tot 12.00 uur, is het na aanmelding bij de verkopend makelaar, mogelijk om het perceel te bezichtigen. Aanmelden kan via info@pillen.nl of via 0544375040.

Locatie

[ { "address": "Boschlaan 0", "zipCode": "7131 RA", "city": "Lichtenvoorde", "lat": 51.993436344322, "lng": 6.557674383081, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Meer informatie of afspraak tot bezichtigen

Onderstaand kunt u uw eventuele vragen stellen of geef hier uw voorkeurs data en tijd voor een bezichtiging aan.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms